Rik Tangerman

Rik Tangerman

Hallo, mijn naam is Rik Tangerman en ik heb Boekenwijs.nl opgericht omdat ik de mooie en praktische boeken die ik lees en gelezen heb met u wil delen. Het lijkt me leuk als de video’s en artikelen u inspireren en wijzer maken. Reageer gerust door het plaatsen van een comment. Veel plezier!

 

4 Responses to Over Boekenwijs.nl

  1. Marian Haenraets says:

    Een poos geleden heb ik een paar keer interviews op t.v. gezien met Rob Bijlsma, standaard voorzien van verrekijker(?), losjes bungelend op zijn borst. Tijdens deze gesprekken vroeg ik mij regelmatig af waar het nu eigenlijk over gaat de roofvogels of toch over Rob Bijlsma. Bij het lezen van het boekverslag “Mijn roofvogels” kreeg ik die indruk opnieuw. Een overdreven gedreven vogelaar. Ik voelde mij ook nogal ongemakkelijk bij de titel: kun en mag je ooit van “Mijn roofvogels” spreken. Lijkt mij niet.

  2. Marian says:

    Mijn hart sprong van blijdschap op bij het zien van een nieuwe “boekenwijs”-email. Interessant boek en heel mooi verwoord door jou. Of ik het ook ga lezen is vooralsnog de vraag.Maar dat hoor je t.z.t. nog wel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>